Etkinlikler

1) Tarımsal Öğretimin 173. Yıldönümü, merkez yerleşkemizdeki konferans salonunda Tarım İl Müdürlüğü ve Ziraat Mühendisleri Odası'nın ortaklaşa organizasyonuyla kutlanmıştır.

2) Bahar Şenliklerinde fakülte öğrencilerimizin kurduğu ''Yaşam İçin Tarım'' adlı topluluk stand açarak şenliğe ayrı bir renk katmıştır.

3) Fakülte Dekanımız Sayın Prof. Dr. Koray ÖZRENK öncülüğünde ve DİKA işbirliğiyle, yurtdışı katılımcılarında bulunduğu ''Uluslararası Siirt Fıstık Çalıştayı'' gerçekleştirilmiştir.

4)Uludağ Üniversitesi'nin düzenlediği ''Ulusal Tarım Öğrenci Kongresine'' fakülte öğrencilerimiz posterleriyle katılımda bulunmuştur. 

5) Bölüm öğretim üyemiz Sayın Doç. Dr. Arzu ÇIĞ hocamızın yüksek lisans öğrencisinin tez savunması sınavı yapılmıştır.

6) Bölüm öğretim üyemiz Sayın Dr. Öğr. Üyesi H. Seyfettin ATLI hocamızın yüksek lisans öğrencisinin tez savunması sınavı yemekle kutlanmıştır.

7) Bölüm öğretim üyemiz Sayın Doç. Dr. Arzu ÇIĞ hocamızın yüksek lisans öğrencisinin tez savunması sınavı yapılmıştır.

8) Bölüm öğretim üyelerimiz sayın Doç. Dr. Arzu ÇIĞ ve sayın Dr. Öğr. Üyesi Mine PAKYÜREK fakültemiz tarafından düzenlenen ''1. Uluslararası Tarım ve Kırsal Kalkınma Kongresi'' ne katılmışlardır.

9) Bölüm öğretim üyemiz sayın Dr. Öğr. Üyesi Tuba BEKAR fakültemiz tarafından düzenlenen ''1. Uluslararası Tarım ve Kırsal Kalkınma Kongresi'' ne lisans öğrencimiz Fatma Kılınç'la beraber katılmıştır.
Dr. Öğr. Üyesi SARA YASEMİN
Güncelleme : 1.07.2020 15:40:05